Geachte relatie,

Vanuit de opleiding Watermanagent van Hogeschool Rotterdam organiseren we i.s.m. Student in Bedrijf woensdag 13 april van 14:00 tot 17:00 een stage & netwerkmarkt. Het doel van deze markt is tweeledig:

(1) voor bedrijven/organisaties om zich te etaleren

(2) voor studenten om een passende stageplek te vinden

In het verleden heeft u of iemand binnen uw organisatie een student van onze opleiding Watermanagement begeleid. Daarom benaderen we u voor de stage-& netwerkmarkt om uw bedrijf/organisatie en de opgaves waaraan u werkt aan onze studenten te presenteren. Dit event organiseren we voor onze tweedejaars studenten. Zij oriënteren zich op een stage die in september 2022 begint. Daarnaast nodigen we ook de 1ste en 3de jaars-studenten uit om kennis te maken met bedrijven en organisaties uit de watersector. Zij leren hierdoor waar de actuele uitdagingen liggen en om in overleg te gaan met professionals uit de sector. Dit kan mogelijk leiden tot (snuffel)stages.

De stage-& netwerkmarkt vindt plaats bij Hogeschool Rotterdam, Instituut voor de Gebouwde Omgeving aan de G.J. de Jonghweg 4 –6 in Rotterdam. Als u deelneemt krijgt u een (sta) tafel, waar u de mogelijkheid heeft om 1 roll-up banner neer te zetten. Ook willen we u vragen een product of opdracht uit het werkveld mee te nemen die inzichtelijk maakt waar uw bedrijf/organisatie zich mee bezig houdt.

Aan het event zijn geen kosten verbonden. Alleen uw tijd en enthousiasme is wat we vragen. Bent u enthousiast en doet u hier graag aan mee? Dan kunt u zich aanmelden. We hebben een maximum van 20 plekken, waarbij we rekening houden met een verdeling tussen private en publieke bedrijven. Ook willen we ruimte geven aan innovatieve startups. Voor vragen over deze dag kunt u contact opnemen met Kelly Maxwell, e-mailadres: k.a.c.maxwell@hr.nl

 

Namens de opleiding Watermanagement en Student in Bedrijf,

Met vriendelijke groet,

Rutger van Hogezand 
Opleidingsmanager Watermanagement