Welkom

Op donderdag 31 maart vindt de online Stage-/Netwerkbijeenkomst Chemische Technologie plaats! Deze bijeenkomst is georganiseerd door Student in bedrijf in samenwerking met de opleiding, speciaal voor studenten CTE en relevante bedrijven. 

Ook voor jou, als docent/direct betrokkene van de opleiding, is er de mogelijkheid aan te sluiten bij de opening en/of de speeddate rondes. Zo krijg je inzicht in de opzet van deze bijeenkomst, kun je nader kennis maken met voor jou interessante bedrijven en zie je hoe de gesprekken verlopen met de studenten (en kun je eventueel "bijsturen" waar nodig).

 

Programma 

Het programma zal bestaan uit een gezamenlijke opening en 3 speeddate rondes à 30 minuten; na elke ronde is er een korte pauze.

Gezamenlijke opening         14.00 - 14.20 uur                    

Speeddate ronde #1           14.20 - 14.50 uur   
Speeddate ronde #2           14.55 - 15.25 uur
Speeddate ronde #3           15.35 - 16.05 uur 

 

Opzet

Door middel van online speeddate rondes komen studenten en bedrijven in contact met elkaar. Er zijn 9 bedrijven die zich presenteren en 19 studenten die deelnemen. Studenten hebben zelf de 3 bedrijven uitgekozen die ze (beter) willen leren kennen en waarmee ze in gesprek willen gaan. Per ronde worden maximaal 6 studenten aan een bedrijf gekoppeld. De studenten krijgen eerst meer informatie over het bedrijf en de stagemogelijkheden. Daarna kunnen ze vragen stellen aan de medewerker(s) van het bedrijf. 

Het gehele programma vindt plaats in Microsoft Teams.

 

Kies je bedrijf

Bij aanmelding geef je per ronde het bedrijf/de bedrijven van je keuze aan.

Je kunt aansluiten bij 1 speeddate ronde, 2 of alle 3. Na aanmelding word je automatisch uitgenodigd voor de opening maar je kunt ook daarna pas instappen.
Omdat we met kleine groepjes werken, is het wenselijk dat er slechts 1 docent per bedrijf aansluit.

Mocht je bij aanmelding zien dat de speeddate ronde al wordt bijgewoond door een collega, dan dien je te kiezen voor een ander bedrijf. 

 

Inschrijven kan t/m woensdag 30 maart via "Aanmelden" in het linker menu.