Welkom

 

Geacht CAN-lid,

Helaas kon onze reis in 2020 geen doorgang vinden. Wij zijn dan ook verheugt dat wij als bestuur van de CAN (Combinatie van Aannemers in het Noorden) opnieuw het genoegen hebben u uit te nodigen voor de vijfdaagse CAN-reis naar het prachtige Andalusië, nu van woensdag 28 september t/m zondag 2 oktober 2022.

Tijdens deze reis door Andalusië reizen we onder leiding van Marjo Borst langs verschillende Spaanse plaatsen en verblijven we in twee mooie hotels. Andalusië is één van de 17 autonome regio's, gelegen in het zuiden van Spanje. Het gebied grenst in het noorden aan Extremadura en Castilië-La Mancha, in het oosten aan Murcia, in het zuiden aan de Middellandse Zee en Gibraltar, en in het westen aan Portugal en de Atlantische Oceaan. Andalusië bestaat uit 8 provincies, te weten: Málaga, Sevilla, Granada, Córdoba, Cádiz, Almería, Jaén en Huelva. Andalusië is de bakermat van de flamencomuziek. De exacte ontstaansgeschiedenis is niet bekend, maar vermoed wordt dat zigeunermuziek als basis vermengd werd met Indiase, christelijke, Joodse en Moorse invloeden. Flamenco werd in 2010 door de UNESCO erkend als Wereld Erfgoed.

Ook dit jaar hebben wij weer een mooi en gevarieerd programma voor u samengesteld, waarbij u een goede indruk krijgt van Andalusië. Voor deze reis is een eigen bijdrage vastgesteld van €750,- per echtpaar en €500,- per alleengaande deelnemer. Na aanmelding willen wij u vragen dit bedrag onder vermelding van ‘CAN-reis + uw achternaam’ over te maken naar:

  • Reisorganisatie:                               Rientjes & Partners
  • IBAN-nummer:                                NL 29 INGB 0665 372744

Wilt u s.v.p. vóór 15 april a.s. via het online aanmeldingsformulier laten weten of u deel zult nemen aan deze reis? Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Marjolein Smeenk van Rientjes & Partners. U dient zelf zorg te dragen voor een reis- en/of annuleringsverzekering. 

We hopen van harte u te mogen begroeten in het prachtige Andalusië!  Met vriendelijke groeten,  

CAN Bestuur                                                                        Rientjes & Partners
De heer Evert Eikenaar                                                      Mevrouw Marjolein Smeenk

De heer Harke Hartmans                                                                           

De heer Martin Dubbink    

De heer Gerard de Boer