Workshops supervisoren psychotherapie

De NVP organiseert 3 verschillende online workshops over supervisie

Ga hier direct naar inschrijven

Doel
Een competente supervisor blijft leren en reflecteren, niet alleen in de opleiding tot supervisor maar ook daarna. Oók als zeer ervaren senior supervisor. Doel van de dag is uw deskundigheid als supervisor psychotherapie op een hoger niveau te tillen. Aan de hand van concrete thema’s gaan we interactief aan de slag. Supervisie geven is een vak apart, en het is belangrijk om daarbij fris en geïnspireerd te blijven.
Doelgroep
De workshops zijn bedoeld voor NVP-supervisoren, supervisoren van specialistische psychotherapieverenigingen, supervisoren van registers voor specifieke behandelmethodieken, en andere geïnteresseerden.
Workshops
U kunt kiezen uit 3 workshops waarbij u ervaring kunt opdoen met diverse competentiegebieden, zoals opleiden en de spanning tussen superviseren en beoordelen;  stagnaties in de supervisie en het integratief leermodel. U vindt hier een overzicht van de workshops. U kunt meerdere workshops volgen.
Kosten per workshop
NVP leden: € 50,-
Niet-leden: € 100,- (Eerst NVP-lid worden? Dat kan hier)

Wanneer
15 juni; 21 september en 13 oktober
Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Psychotherapie, de FGzPt, VGCt, NVRG en de VPeP. 

Door deel te nemen aan deze 3 workshops voldoen NVP-supervisoren volledig aan de eisen voor deskundigheidsbevordering (per 5 jaar) in het kader van de herregistratie als NVP-supervisor.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren