Aanmelden

Beste student, 


In dit aanmeldformulier kun je aangeven welke VIA-opdracht je wil herkansen. Aanmelding is verplicht om deel te nemen aan de herkansing.

 

De deadline voor het maken van een keuze is vrijdag 13 mei 2022 vóór 23:59 uur.  13 mei sluit de aanmeldlink.  Heb je je na 13 mei nog niet aangemeld? Dan wordt het verslag niet meer nagekeken. De deadline voor het inleveren van de herkansing is vrijdag 27 mei 2022 vóór 23:59 uur. Je ontvangt de beoordeling uiterlijk 17 juni 2022 in Cumlaude Learning en het cijfer in Osiris. 

 

De herkansing lever je in in cumlaude learning onder de code OVK14VIA-herkansing. Je dient het eerder geschreven verslag aan te passen. Je hoeft dus geen nieuw verslag te schrijven. Let op: alle aanpassingen die je doet in het te herkansen verslag, doe je in het rood. Zo is het voor de beoordelend docent duidelijk welke aanpassingen je hebt gedaan en welke feedback je hebt verwerkt. 

 

Je mag één VIA-opdracht herkansen. VIA OP 3 bestaat uit twee deelopdrachten. Als beide deelopdrachten met een onvoldoende zijn beoordeeld, telt dit als één herkansing (aangezien deze deelopdrachten onder één cursuscode vallen). 

 

Als je de eerste gelegenheid van de opdracht in een samenwerkingsgroep hebt gemaakt, mag je de opdracht samen met die samenwerkingsgroep herkansen. Indien jouw medestudent(en) zijn gestopt, herkans je de opdracht alleen. 

 

Heel veel succes met de herkansing!

 

Hartelijke groeten namens het hele VIA-docententeam