Wil jij de vrije tijd van mensen vorm en betekenis geven door middel van creatieve concepten, programma’s en evenementen en dit inzetten voor een aantrekkelijke, leefbare en inclusieve stad? Kom dan naar onze Open Avond van de opleiding Leisure & Events Management in Rotterdam!

 

Maak kennis met onze studenten die je uit eigen ervaring kunnen vertellen wat ze tijdens de opleiding doen en je graag laten zien aan welke projecten (Van met kunst het welzijn onder jongeren bespreekbaar maken tot aan demonstraties om op te komen voor de nacht en alles daar tussen) zij werken. Maak kennis met onze docenten mooie mix van docenten met veel onderwijservaring, actief in het werkveld zijn en zeer betrokken en bereid om jou te helpen in je ontwikkeling tot volwaardig professional in een snel veranderende wereld.

 

Proef de sfeer van onze opleiding binnen de Willem de Kooning Academie door onze locatie  te bezoeken.

 

Gedurende avond geven we meerdere student/docent talks, laten we je de sfeer van de opleiding ervaren en krijg je de gelegenheid om alle vragen te stellen die je maar wilt en jij nodig hebt voor de juiste studiekeuze. 

Aanmelden open avond 21 april 2022