POM op locatie

Renovatie Piet Heintunnel, Programma Aanpak Wegtunnel Amsterdam

15 juni 2022

15.00 -18.30 uur

De bouwkeet Piet Heintunnel, Zuider IJdijk 46, Amsterdam

 


Inhoud

De Piet Heintunnel is een belangrijke tunnel voor de ontsluiting van Amsterdam. Deze tunnel is vanwege onderhoudswerkzaamheden afgesloten voor verkeer vanaf 25 juni  2021 tot 2 december 2022. Dit heeft ver strekkende gevolgen voor Amsterdammers en de omgeving. Tijdens de bijeenkomst krijg je een rondleiding in de Piet Heintunnel en uitleg over de werkzaamheden (renovatie). Vervolgens zullen we in de keet een presentatie geven over wat het project zoal heeft gedaan aan de communicatie richting de omgeving/stakeholders. Ook laten we zien hoe structureel tevredenheidsonderzoek onder stakeholders helpt om dit project zo goed mogelijk uit te voeren. Na een toelichting is er tijd voor vragen, discussie en netwerken.

Programma

15:00 uur: aanvang (koffie en thee in de kantine, toelichting programma)
15:15 uur: PBM’s aantrekken en veiligheidsinstructie
15:30 uur: start rondleiding in de tunnel
16:30 uur: terug in de keet, PBM’s uittrekken
16:45 uur: start presentatie en uitleg casus
17: 30 uur: borrel

Praktische informatie

Bereikbaarheid
Tram
Vanaf halte Zuiderzeeweg is de Zuider IJdijk binnen 10 minuten lopend bereikbaar (volg hiervoor de route op de kaart).
Fiets
De Zuider IJdijk is per fiets bereikbaar en op het terrein is aan de voorkant van de keet ruimte om de fiets te stallen.
Auto

Je kunt parkeren op de P&R Zeeburg I. Van daaruit is de keet via het parkeerterrein en de Zuider IJdijk binnen 5 minuten lopend bereikbaar (volg hiervoor de route op de kaart en de bordjes “bouwkeet PHT”). Indien er voldoende parkeergelegenheid is op het bouwterrein, dan kun je daar gebruik van maken.

Organisatie van de dag

Bart van Emden en Mark Smidt van www.StakeholderJourney.nl  en Renske Verbeek en Krista Konijn van de gemeente Amsterdam.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren