Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden voor het: 

Nationaal Congres Palliatieve Zorg, welke op 13 en 14 oktober 2022 gehouden wordt in het Van der Valk Hotel te Tiel:

Indien u in aanmerking wilt komen voor accreditatiepunten, vul dan hieronder uw BIG nummer in.

€ 370,00
€ 335,00
€ 55,00

Totaal: € 0,00

Uw deelnamekosten zijn incl. koffie/thee/lunch

Door u te registreren voor deze bijeenkomst(en), gaat u (de deelnemer) ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor registratie- en afhandelingsdoeleinden en om u informatie te sturen in verband met de bijeenkomst. U geeft de organisatie daarmee ook toestemming om u informatie namens sponsoren te sturen. Emailadressen worden nooit gedeeld met/ter inzage beschikbaar gesteld aan derden. Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG) en zullen niet worden bekendgemaakt aan een derde partij zonder de schriftelijke toestemming van de deelnemer. Dieetwensen zullen worden doorgegeven aan de locatie en/of het cateringbedrijf.  Als u de gegevens die zijn vermeld als “verplicht” niet indient, kunnen we uw registratie niet voltooien.

Gaat u ermee akkoord dat uw naam (zonder contactgegevens) op de deelnemerslijst wordt vermeld, welke met de sponsor(en) wordt gedeeld:

Uw hotelovernachting kunt u rechtstreeks bij het Van der Valk Hotel te Tiel boeken. De link staat in de bevestigingsmail, welke u direct  na uw aanmelding ontvangt, 

Indien u beschikt over een bankrekening in Nederland, verzoeken wij u vriendelijk om via iDeal te betalen. De betalingen worden via Delft Congress Support (DCS) afgehandeld. Dit staat dan ook op uw factuur vermeld. 

U maakt uw aanmelding definitief door hieronder op 'Aanmelden en betalen' te klikken. 

 

Meer informatie:
Karin Vonk - Connect Meetings
E-mail: k.vonk@connectmeetings.nl

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren