Uitnodiging netwerkevent 'Be an Engineer'       op 28 juni 2022

 

Beste relatie,

Namens het landelijke team 'Be an Engineer' willen wij u uitnodigen voor hét Rotterdamse netwerkevent van de Rotterdam Academy. Tijdens dit event wordt een (zij)instromer en een bedrijf/organisatie de mogelijkheid geboden om elkaar te ‘vinden’ zodat er in september meer (aankomende) technici op hbo-niveau aan het werk - en aan de studie - gaan.

Wanneer:        dinsdag 28 juni 2022
Tijd:               16.00 - 20.00 uur
Waar:             Rotterdam Academy, Burgemeester S'jacobplein 1, Rotterdam


Dus heeft uw bedrijf een landelijke dekking en/of een vestiging in de regio Rotterdam? Of bent u om een andere reden geïnteresseerd? Dan bent u van harte welkom om de (zij)instromers, de andere bedrijven, het team 'Be an Engineer' en de docenten van Rotterdam Academy te ontmoeten.

Wat is het programma 'Be an Engineer' (www.beanengineer.nl) ook alweer en wat wordt er van u verwacht? Lees hier alles over op de website.  

De kandidaten hebben verschillende profielen en achtergronden, maar minimaal één overeenkomst: ze zijn allemaal supergemotiveerd en hebben een passie voor techniek! Sommigen hebben reeds een achtergrond in de techniek, de meesten echter niet. Ze kwalificeren zich wel allemaal voor een hbo-opleiding in het technische domein.

Bent u van de partij? Meld u dan s.v.p. hier aan.


Wellicht tot 28 juni!

Met vriendelijke groet,

Tineke Muller - Accountmanager Be an Engineer Hogeschool Rotterdam
Chantal van der Putten - Manager Rotterdam Academy Techniek domein
Tanja Hulst - Landelijk programmamanager Be an Engineer

 

Heeft u nog dringende vragen? Stuur een Whatsappbericht naar 06 50227828 (Tineke Muller) of een e-mail naar BeanEngineer@hr.nl