Ben jij erbij? De Scale-up UNconference | 22 september 2022  

Op 22 september vindt een nieuwe editie van de Scale-up UNconference plaats. De Scale-up UNconference is een interactief event waar jij als scale-up ondernemer jouw kennis en ervaring kan delen en kan leren van de ervaring en expertise van andere scale-up ondernemers.

WANNEER? | Op donderdag September van 14:00 - 20:00, inclusief netwerkdiner. 
 
WAT? | De Scale-up UNconference is een exclusief en besloten evenement. Tijdens dit evenement krijgen founders de kans om in een besloten en intieme setting uiteenlopende onderwerpen te bespreken, nieuwe connecties te maken en te leren van de ervaring van doorgewinterde ondernemers. De UNconference levert ideeën, contacten en inzichten op waar founders direct voordeel uit kunnen halen en levenslang op kunnen voortbouwen.
 
VOOR WIE? | De Scale-up UNconference is voor en door oprichters van snelgroeiende bedrijven. YES!Delft faciliteert de UNconference en zorgt voor aanwezigheid van de juiste expertise uit haar ecosysteem, ervaren serie ondernemers die praktijkervaring hebben met onderwerpen zoals opschaling, internationalisatie, funding-rondes, een exit, of grote deals.
 
WAAR | De UNconference vindt plaats bij de DOB-Academy, Raam 180, 2611WP Delft.
 
De Scale-up UNconference wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeenten Delft, Rotterdam en Den Haag. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Aniek Langendijk van YES!Delft: (aniek@yesdelft.nl). Verdere communicatie over het evenement verloopt via het team van YES!Delft. 
 
Registreer je voor 8 september en we kijken er naar uit je daar te zien!
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren