100|De Ontmoeting

 

Dit jaar vieren we 100 jaar Pensioen van Nederland en 100 jaar ABP. Een belangrijke mijlpaal: al 100 jaar zorgen we in Nederland met elkaar voor ons pensioen. Dat doen we samen. En daar zijn we trots op.

Daarom staan we dit jaar stil bij 100 jaar. We organiseren dit najaar diverse activiteiten waarin we het gesprek aan gaan met onze deelnemers, werkgevers en sociale partners. Met de politiek. Met Nederland. En ook: met onze eigen organisaties. We kijken terug, staan stil bij vandaag, en kijken vooral vooruit: wat vinden we belangrijk voor Nederland in de komende 100 jaar?

Op 5 en 6 september organiseren we in Radio Kootwijk twee dagen die in het teken staan van het pensioen van de toekomst: De Ontmoeting

Met twee keer honderd mensen praten we over de vraag hoe Nederland de komende jaren verandert en hoe we met die verandering om willen gaan. We delen feiten, dromen en persoonlijke verhalen, op zoek naar antwoorden hoe we om willen gaan met het pensioen van de toekomst. De eerste dag met externe relaties en stakeholders, de tweede dag met interne medewerkers van ABP en APG.

We doen dit op een bijzondere plek in het monumentale gebouw Radio Kootwijk in het hart van de Veluwe. Hier kijken we terug, staan stil bij vandaag en blikken vervolgens 100 jaar vooruit. 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren