Hulp nodig bij de aanpassing van je franchiseovereenkomst?
act Fort Advocaten organiseert rondetafelgesprekken

Vanaf 1 januari 2023 moeten ook franchiseovereenkomsten die zijn gesloten vóór 1 januari 2021 volledig voldoen aan de Wet franchise. Wij  komen geregeld franchisegevers en -nemers tegen die (nog) niet bezig zijn met de aanpassing van hun overeenkomst aan de wet. Sommigen zijn zich er niet van bewust dat wijzigingen noodzakelijk zijn. Wij zien echter vooral dat partijen de duur van de onderhandelingen onderschatten. Dat is een risico want even snel de overeenkomst aanpassen zal in de praktijk vaak niet haalbaar zijn.

Wil je de franchiseovereenkomst in overeenstemming brengen met de Wet franchise? Of sparren over de impact van deze wet? Wij helpen je daar graag bij!

Op 1 september (voor franchisegevers) en op 8 september (voor franchisenemers) van 15:00 tot 17:30 uur organiseren wij met het franchiseteam twee rondetafelgesprekken op ons kantoor aan het Vondelpark in Amsterdam. In deze gesprekken zal je met ons en jouw collega-franchisegevers of collega-franchisenemers discussiëren over de gevolgen van de nieuwe wet voor jouw franchiseovereenkomst.

Meld je snel aan via de knop 'Aanmelden' in het menu
Als je interesse hebt, schrijf je dan in via de knop 'Aanmelden' in het bovenstaande menu. Het aantal plaatsen is beperkt. We sluiten de gesprekken af met een borrel in de tuin. Aan de rondetafelgesprekken zijn geen kosten verbonden.

Graag tot ziens op 1 of op 8 september,

Franchiseteam
act Fort Advocaten

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren