STAP-aanmeldingsbewijs

Dit STAP-aanmeldingsbewijs heeft u nodig om uw STAP-subsidie aan te kunnen aanvragen bij UWV. U kunt dit doen via www.uwv.nl/stap. U heeft de gegevens hieronder en dit document nodig voor het indienen van uw aanvraag.

Lees meer over het aanmelden met STAP-budget.

Let op! Je kunt slechts één scholing per kalenderjaar volgen met STAP-budget

Gegevens van de student

Scholing

Naam opleider: Nursing

Naam scholing: Hét Wondzorg congres

Startdatum scholing: 9 december 2022

Einddatum scholing: 9 december 2022

Plaats scholing: Ede

STAP-subsidiebedrag:  299,00

Overige informatie

Voorwaarden
Uw inschrijving met STAP-budget is definitief wanneer deze door het UWV is goedgekeurd. Uw inschrijving is persoonsgebonden. Het is niet mogelijk om uw inschrijving op een andere naam over te zetten.

Als u ervoor kiest om aanspraak te maken op het STAP-budget, bent zelf verantwoordelijk voor het indienen van het STAP-aanmeldingsbewijs bij het UWV.

Gevolg afwezigheid
U ontvangt na afloop een bewijs van deelname wanneer u 80% of meer aanwezig bent geweest.

STAP-budget afgewezen
Wanneer uw aanvraag voor het STAP-budget wordt afgewezen, dan kunt u alsnog deelnemen aan het evenement door een regulier ticket te kopen.

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld