AOM 9 september 2022

 

Thema

Actualiteiten arbeidsrecht

 

Het programma

Op vrijdag 9 september a.s. begint de AOM cyclus 2022-2023. We trappen dit jaar af met een bijeenkomst waarin de actualiteiten in het arbeidsrecht centraal staan. Evert Verhulp en Stefan Sagel zullen de arbeidsrechtelijke hoogtepunten van de eerste acht maanden van 2022 met u bespreken, waarbij zij de belangrijkste ontwikkelingen, actuele thema’s en recente jurisprudentie voor u zullen duiden. Thema's die aan de orde zullen komen zijn de wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden, de rechtspraak over de zieke werknemer, de kwalificatie van de arbeidsovereenkomst en loon en arbeidstijd. 

Na afloop van de bijeenkomst bent u weer op de hoogte van de laatste stand van zaken in het arbeidsrecht. Uiteraard is er weer ruimschoots gelegenheid voor vragen en debat.

 

Tijd 09:15 - 11:30

Locatie Online &  Roeterseilandcampus - gebouw B

Ruimte REC B1.03 | Hybrid Learning Theatre

De lezing wordt hybride georganiseerd. We reserveren een plek voor de eerste 20 deelnemers die in het aanmeldformulier aangeven de bijeenkomst op locatie te willen bijwonen. Alle andere deelnemers kunnen de bijeenkomst via een Zoomverbinding volgen. Deelnemers ontvangen een uur voorafgaand aan de bijeenkomst, dus vrijdag 9 september om 08.00 uur, een link waarmee de bijeenkomst via Zoom kan worden bijgewoond. Na afloop van de bijeenkomst wordt u gevraagd enkele vragen te beantwoorden. Dit is nodig om PO-punten toe te kennen. 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren