BID Adviesraaddiner 30 Augustus

Den Haag, 30 juni 2022

 

Beste inspirator, 

Reeds vijftien jaar ontmoeten overheid en bedrijfsleven elkaar op de meest positieve dag van het jaar en laten wij ons inspireren door alle prachtige initiatieven die ons land rijk is. Mede dankzij uw trouwe steun en toewijding en door deze verbinding te leggen tijdens meerdere Improvement Days per jaar is BID de afgelopen jaren uitgegroeid tot een beweging voor samenwerking, inspiratie en kennisdeling.

Wij blikken terug op een bijzonder 2021, waarin er veel positieve ontwikkelingen zijn geweest en BID niet meer weg te denken is in de Nederlandse samenleving, waar de BID Awards zeker aan hebben bijgedragen. Meer dan 35.000 mensen hebben gestemd op de verschillende categorieën. Diverse werkgroepen hebben baanbrekende initiatieven ontwikkeld op het gebied van voeding, werkgelegenheid, duurzame mobiliteit, klimaat en educatie, sport en bewegen. We zijn de afgelopen tijd veelvuldig positief in het nieuws geweest, waardoor we meer dan ooit worden gezien als aanjager van verschillende initiatieven, zeker in deze nog altijd turbulente tijd. Wij genieten nog na van het succesvolle BID Maatschappelijk Heldengala, de BID Ultimate Experience Day en het succesvolle Tv-programma van de AVROTROS, de Wereld van Morgen. Ook in 2022 zal BID een belangrijke bijdrage leveren aan het samenbrengen en uitlichten van positiviteit, ondernemerschap en samenwerkingen.

Dit jaar staat in het teken van het versterken van ons BID netwerk, om zodoende nóg meer waardevolle contacten, ideeën en acties te realiseren. Een bijzonder project is om komende jaren te werken aan de school van de toekomst in Den Haag Zuid West waar veel partners bij betrokken zijn. Samen met de partners willen wij ons BID netwerk laten groeien en onze projecten-kalender meer met elkaar gaan delen. Wellicht heeft u een relatie in gedachten die hierin een waardevolle bijdrage zou willen leveren?

Om de huidige stand van zaken, alsook de aankomende BID-days te bespreken, bent u van harte uitgenodigd voor het BID Adviesraaddiner.

Graag ontvangen wij u op dinsdag 30 augustus 2022 vanaf 17:30 uur in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar en eindigen omstreeks 22:00.

 

Met Positieve groet,

 

Secretariaat

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren