BID-AVROTROS Meest Innovatieve Bedrijf van Nederland Juryberaad
 
 
Geachte inspirator,
 
Aanstaande dinsdag 30 augustus, van 12.00 tot 14.30 in het Kasteel De Wittenburg te Wassenaar, vindt het juryberaad voor het meest innovatieve bedrijf van Nederland plaats.
Onder een heerlijke lunch zullen we beslissen wie met de eer mag gaan strijken op 1 november tijdens het Nationaal Innovatiediner.
 

De Innovatie award vormt een erkenning voor de aanzienlijke focus die het bedrijf heeft op innovatie. De Nederlandse Innovatie Prijs is gebaseerd op de Nederlandse Innovatie Monitor en is een initiatief van het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam. Voor dit onderzoek worden ruim 25.000 personen benaderd.

De nominaties voor de top drie worden door u, als deskundig jurylid, toegekend aan drie ondernemingen, elke uniek of toonaangevend in hun vakgebied. De winnaar van de Nederlandse Innovatie Prijs is in staat om haar toonaangevende marktpositie te bevorderen door actief in te zetten op innovatie. De aandacht voor innovatie komt in praktisch alle geledingen van de organisatie en zelfs buiten de grenzen van de eigen onderneming terug. Op 1 november zal het nationaal Innovatie diner plaats vinden, waarbij u ook graag verwelkomen. Een aantal dagen later zal tijdens de tv-uitzending de wereld van morgen de winnaar in het zonnetje gezet worden.

 

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, dan kan dat via secretariaat@bigimprovementday.org, waar u ook eventuele dieetwensen kunt doorgeven. Wij verzoeken u wel om uiterlijk voor 26 augustus door te geven wie u zou willen nomineren voor beide prijzen, zodat we tijdens het juryberaad de twee winnaars kunnen kiezen.

Als u niet in staat bent fysiek aanwezig te zijn, is het altijd mogelijk om in te bellen tussen 13.30 en 14.30! Ook dit kunt u doorgeven via secretariaat@bigimprovementday.org.

 

Wij kijken er ten zeerste naar uit, het zal een legendarische middag worden.

 

 

Met positieve groet,

 

Eric van Stade (AVROTROS)

Henk Volberda (Universiteit van Amsterdam)

Ralph van Hessen (Big Improvement Days)

 

 
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren