BID/AVROTROS Nationaal Innovatiediner 1 November

Welkom op de homepage van het BID/AVROTROS Nationaal Innovatiediner. Hier kunt u zich (of een groep) aanmelden voor het diner.

Op 1 November a.s. vindt het nu al legendarische 5e BID-AVROTROS Nationaal Innovatiediner plaats. Op deze avond komen echte topinnovatoren bijeen om de meest innovatieve bedrijven van Nederland te eren. U heeft de unieke kans onderdeel uit te maken van een zeer select gezelschap die deze avond mogen bijwonen. Hierbij wordt een community opgebouwd van innovatieve bedrijven en personen. Naast de genomineerde bedrijven zullen ook een groot aantal juryleden, alsook de AVROTROS, aanwezig zijn. Deze sterke delegatie is op zoek zijn naar vernieuwing en innovatie.

 

Het Meest Innovatieve Bedrijf van Nederland
De avond staat in het teken van de uitreiking van de zeer prestigieuze Nederlandse Innovatieprijs. De bedrijven die hiervoor in aanmerking komen zijn zorgvuldig geselecteerd vanuit onderzoek onder voorzitterschap van Prof. dr. Henk W. Volberda. De jury lette op investeringen in innovatie, bijdrage aan duurzaamheid, leiderschap en organisatie, samenwerking met partners en marktpositie. De uitreiking van de Innovatieprijs wordt opgenomen door de AVROTROS en op 2 november uitgezonden in het televisieprogramma De Wereld van Morgen.
Tijdens de avond is er ruimte voor netwerken en matchmaking. Immers: voor innovatie hebben we elkaar nodig. Deze contacten kunnen zeer waardevol zijn voor u en uw relaties. Tevens garanderen we u dat u, volgens de BID-gedachte, naar huis gaat met minstens één goed idee, één nieuw contact en één actie. Kortom, een heel waardevolle en interactieve avond.

 

Het diner
Het diner vindt plaats in het Kasteel de Wittenburg te Wassenaar op dinsdag 1 november 2022. Het diner begint om 17.45 uur en eindigt rond 23.00 uur. Het betreft een zeer exclusief diner, waar maar een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar zijn. Het is ons dan ook een grote eer u uit te mogen nodigen om met maximaal 12 personen aanwezig te zijn.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren