Online Netwerkbijeenkomst rond afstuderen opleiding Automotive op 9 november 2022


In vervolg op een succesvolle online stagebijeenkomst in april jl. organiseert Student in bedrijf samen met de opleiding Automotive op woensdag 9 november een online netwerkbijeenkomst rond afstuderen voor bedrijven en studenten. Deze bijeenkomst biedt u de kans uw bedrijf te presenteren aan een groep enthousiaste vierdejaarsstudenten Automotive die voor de periode februari - juli 2023 een uitdagende afstudeeropdracht zoeken en graag kennis willen maken met het werkveld.

Tijdens 3 speeddaterondes komt u in contact met een groepje studenten (3 - 8 studenten per ronde) waaraan u uw bedrijf presenteert en waarmee u daarna in gesprek zult gaan.

De bijeenkomst vindt online plaats en elk programmaonderdeel wordt als een vergadering in MS Teams ingepland. Middels een link naar de meeting kunt u zo eenvoudig deelnemen aan elke ronde.


Programma
Het programma zal bestaan uit een gezamenlijke opening en                    3 speeddaterondes à 30 minuten; na elke ronde is er een korte pauze.
 

Opening:                           13.00 - 13.15 uur

Speeddate ronde #1          13.15 - 13.45 uur

Speeddate ronde #2          13.50 - 14:20 uur

Speeddate ronde #3          14.25 - 14.55 uur

 

Onder "Opzet Netwerkbijeenkomst" in het linker menu leest u meer over het programma en wat er van u wordt verwacht.

 

Inschrijven kan t/m vrijdag 7 oktober via "Aanmelden" in het linker menu. Deelname is gratis; er is echter een limiet aan het aantal deelnemende bedrijven. Dus meld u snel aan en hopelijk zien we u op 9 november!