Collegereeks Innovatief leiderschap in de zorg
Leidinggeven aan innovatie

 31 oktober, 7, 14, 21, 28 november en 12 december 2023 (dinsdagen)

€ 2.799,00

Totaal: € 2.799,00

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 

* Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 250,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

** Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie onze website) behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht
Tijdens deze collegereeks kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de contactpersoon van Zorgvisie Academy.

Persoonsgegevens

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier.

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend met Nyenrode Business Universiteit gedeeld voor de hotelreserveringen behorende bij dit programma, daarnaast worden uw persoonlijke leervragen gedeeld met de docenten van de collegereeks Innovatief leiderschap in de zorg om de uitvoering van dit programma mogelijk te maken. 

U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* verplicht veld