10 jarig jubileum De Rotterdamse Zaak

Tien jaar geleden werd leerwerkbedrijf De Rotterdamse Zaak opgericht, in reactie op de kredietcrisis. De Rotterdamse Zaak is een samenwerkingsverband tussen Stichting Ondernemersklankbord, Regionaal Bureau Zelfstandigen van de gemeente Rotterdam en Hogeschool Rotterdam. Noodlijdende ondernemers en zzp'ers kunnen er terecht voor gratis hulp en advies. Zowel ervaren (ex-)ondernemers als jonge studenten van de Rotterdam Business School staan voor hen klaar. Het doel is dat deze ondernemers weer (duurzaam) financieel zelfredzaam worden.

Samen hebben wij de afgelopen tien jaar meer dan duizend ondernemers geholpen. En hebben wij studenten, maar ook student-docenten, een unieke stageplek kunnen bieden met de praktijkproblemen van ondernemers. Onze ambitie om armoede onder ondernemers te verminderen willen wij in de toekomst succesvol voortzetten.

In november vieren wij het 10-jarig jubileum van De Rotterdamse Zaak. Hier zullen we samen met stakeholders en gasten terugkijken op wat we bereikt hebben, maar vooral vooruit kijken op wat er nog komen gaat.

Graag nodigen wij u hiervoor uit op woensdag 9 november 2022, vanaf 13:00 uur aan de Business School.