Uitwisselingsbezoek thuismonitoring bij CWZ


Wil je weten hoe je in twee jaar tijd voor maar liefst 19 zorgpaden hybride zorg met thuismonitoring invoert? Hoe je begint, opschaalt en samenwerkt? En ideeën van buiten de organisatie naar binnen haalt? Doe dan mee aan het digitaal uitwisselingsbezoek dat de NVZ organiseert met het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) op 15 december (10:00 – 11:30). 

Thuismonitoring wordt sinds de coronacrisis door CWZ intensief toegepast in de zorg voor patiënten. Eind 2020 nog maar bij enkele ziektebeelden, zoals hartfalen en COPD, maar tegenwoordig geldt dat voor 19 zorgpaden. And counting… 

CWZ Thuis app
Met de CWZ Thuis app worden patiënten op afstand, in hun eigen omgeving gemonitord. In deze app beantwoorden zij vragen over hun gezondheid en welzijn en voeren zij waarden in van diverse thuismetingen. Wijkt hierin iets af? Dan geeft het medisch callcenter de behandelend zorgverlener een seintje en wordt contact opgenomen met de patiënt. Dit werkt naar volle tevredenheid van patiënten en zorgprofessionals. CWZ deelt zijn ervaringen en geleerde lessen met andere ziekenhuizen die deze manier van zorg voor eigen patiënten toepassen. Medisch Spectrum Twente (MST) is een van die ziekenhuizen. Op 15 december vertelt CWZ over thuismonitoring, samen met MST. 
 
De sprekers zijn: 

  • Anneke van Veen (CMIO en longarts CWZ) 
  • Mechteld Vermeulen (internist-endocrinoloog CWZ) 
  • Beatka Haselbekke (klinisch informaticus MST)

Aanmelden?
Ben je projectleider, innovatiemanager of zorgprofessional en bezig met hybride zorg en thuismonitoring in jouw instelling? Of wil je aan de slag met hybride zorg met thuismonitoring in jouw instelling? Meld je dan nu hier aan voor dit online uitwisselingsbezoek.