Online bijeenkomst Communiceren over VIPP 5

 

Vele instellingen hebben al grote stappen gezet op het gebied van VIPP 5 en de ingebruikname van PGO’s. Vaak heeft er al enige interne communicatie plaatsgevonden om het concept PGO bij zorgprofessionals te introduceren. Nu wordt het tijd om die inspanningen uit te breiden en ook extern over PGO’s te gaan communiceren. Hoe pak je dat aan? Wat kunnen we leren van elkaar? Op donderdag 8 december organiseren we van 11:00 tot 12:15 uur een online bijeenkomst voor communicatieprofessionals waarin we twee voorbeelden met je delen .
 
Programma 

  • Conny Feskens (business partner communicatie) en Joyce van Veen (communicatieadviseur) van het Amphia Ziekenhuis vertellen hoe zij zowel de interne als de externe communicatie over VIPP 5 en PGO’s aanpakken. Zij delen hun communicatieplan met je als inspirerend voorbeeld.
  • Jerry Fortuin (projectleider PGO-implementatie regio Achterhoek) en Barry Teunissen (informatiearchitect Slingeland Ziekenhuis) delen kennis en ervaringen over hoe de communicatie over PGO’s in de regio wordt opgepakt.

Uiteraard is er tijdens de bijeenkomst gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers.

Voor wie?
Communicatieprofessionals werkzaam bij een NVZ-of NFU-instelling die meedoen aan VIPP5 kunnen zich aanmelden.

Privé e-mailadressen of e-mailadressen van consultancybureaus worden niet geaccepteerd.
 
Aanmelden
Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden via het aanmeldformulier.