Uitnodiging Belevenisweek 2

Tijdens belevenisweek 1 heb je al kennis gemaakt met de kernthema's van de Hogeschool Rotterdam Business School. Deze vier thema's zijn:  circulaire economie, digitale economie, betekeniseconomie en leiderschap.

Een aantal van jullie zijn al druk aan het ondernemen of zitten vol met ideeën. Je denkt na en maakt keuzes die van belang zijn voor jou. Het is je niet ontgaan maar onderwerpen als deeleconomie, sociaal ondernemerschap, geef het een tweede leven, verduurzamen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, etc. zijn hot topics vandaag de dag. Bij betekeniseconomie wordt de focus gelegd op ondernemen met als doel niet alleen winst te maken, maar ook een maatschappelijk probleem op te lossen.

Tijdens belevenisweek 2, van 13 tot en met 17 februari 2023, wordt de focus gelegd op circulaire en betekeniseconomie. We bieden je een gevarieerd programma met een aantal vaste en variabele onderdelen waarin gastsprekers iets komen vertellen over hun business, je de mogelijkheid hebt om op bedrijfsbezoek te gaan of je kunt deelnemen aan een TEAM Challenge waar je, onder begeleiding van collega’s van de case academy, met studenten van andere opleidingen in een korte tijd een oplossing gaat bedenken voor een actueel bedrijfsvraagstuk. Kortom, jij bepaalt!

Via het  Aanmeldformulier meld je je aan voor de verplichte 'Rondleiding Innovatie' op RDM Campus én voor nog minimaal één andere activiteit waar je nieuwsgierig naar bent. Wij wensen je een inspirerende week. 

Let's change the face of business.

 

p.s. ervaar je problemen bij het aanmelden of zou je graag meerdere workshops willen bijwonen? Neem dan contact op met Anjali Raghunath en/of Els de Vroege.