Online Stage-/Netwerkbijeenkomst opleiding Chemische Technologie


Op maandag 27 maart organiseert Student in bedrijf samen met de opleiding Chemische Technologie een online netwerkbijeenkomst rond de derdejaars stage voor bedrijven en studenten.
Deze bijeenkomst biedt u de kans uw bedrijf te presenteren aan een groep enthousiaste studenten Chemische Technologie. Dit zijn in eerste instantie de huidige tweedejaarsstudenten die per september een stageplek zoeken. Daarnaast kunnen eerstejaars aansluiten om zich alvast te oriënteren op het beroepenveld.

Tijdens 3 speeddaterondes komt u in contact met een groepje studenten waaraan u uw bedrijf presenteert en waarmee u daarna in gesprek zult gaan.
Wij adviseren de studenten aanwezig te zijn maar deelname is niet verplicht. Bij aanmelding geven ze zelf de bedrijven van hun keuze aan. Wij zullen u t.z.t. doorgeven hoeveel studenten zich hebben aangemeld voor uw bedrijf. Er wordt gestreefd naar een groepsgrootte van 3 - 6 studenten per ronde.

De bijeenkomst vindt online plaats en elk programmaonderdeel wordt als een vergadering in Microsoft Teams ingepland. Middels een link naar de meeting kunt u zo eenvoudig deelnemen aan elke ronde.

 

Programma
Het programma zal bestaan uit een gezamenlijke opening en                    3 speeddaterondes à 30 minuten; na elke ronde is er een korte pauze.

Opening:                          10.00 - 10.15 uur

Speeddate ronde #1          10.15 - 10.45 uur

Speeddate ronde #2          10.50 - 11:20 uur

Speeddate ronde #3          11.25 - 11.55 uur


Onder "Opzet netwerkbijeenkomst" in het linker menu leest u meer over het programma en wat er van u wordt verwacht. Lees deze informatie s.v.p. alvorens u aan te melden.


Inschrijven kan t/m woensdag 22 februari via "Aanmelden" in het linker menu. Deelname is gratis; er is echter een limiet aan het aantal deelnemende bedrijven. Dus meld u snel aan en hopelijk zien we u op 27 maart!