PALA+ Verdiepende colleges voor arbeidsrechtadvocaten en -juristen

 
Startdata
 
De PALA+ bestaat uit 3 onderwijsdagen in november en telt 6 colleges van elk 2 uur. De colleges zijn in Amsterdam (De Burcht) en vinden fysiek plaats, mits de omstandigheden het toelaten. Tussen de colleges door is er een eenvoudig diner.
 
Dag
Tijd
Onderwerp
Docent o.v.b.
Maandag 30/10/2023
  16.00-18.00 uur
Medezeggenschap/WOR
Inge Hofstee
  18.45-20.45 uur
CAO-recht
Niels Jansen
Maandag 13/11/2023
  16.00-18.00 uur
Wijziging arbeidsovereenkomst
Stefan Sagel
  18.45-20.45 uur
Kwalificeren in 2023
Hanneke Bennaars
Maandag 27/11/2023
  16.00-18.00 uur
Ontslagrecht
Pascal Kruit
  18.45-20.45 uur
Actualiteiten
Evert Verhulp & Ruben Houweling
 
Tijdsduur: 12 uren
 
De opleiding Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+) behandelt in 6 bijeenkomsten (3 cursusdagen) nieuwe ontwikkelingen in jurisprudentie en literatuur op het terrein van het arbeidsrecht. De masterclass komt tot stand in samenwerking met het Hugo Sinzheimer Instituut van de Universiteit van Amsterdam. PALA+ is speciaal ontwikkeld voor arbeidsrechtjuristen die de PALA of Grotius hebben gedaan en op zoek zijn naar een gedegen en diepgaande kennis van het arbeidsrecht. De kracht van de opleiding ligt in colleges die actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht verder uitdiepen. De bijeenkomsten hebben een interactief karakter met veel ruimte voor discussie over nieuwe inzichten en jurisprudentie en de consequenties voor de praktijk. 
PALA+ is een verdiepende specialisatie opleiding waarbij topdocenten uit wetenschap en praktijk voorbij gaan aan de basis van het het arbeidsrecht en aandacht besteden aan de diepgang binnen verschillende arbeidsrechtelijke onderwerpen. Een vereiste is dan ook een afgeronde specialisatieopleiding Arbeidsrecht (de PALA dan wel de Grotius).
 
Resultaten
 
Na het volgen van de PALA+ heb je actuele en specialistische kennis over recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht en waarmee je als ervaren arbeidsrecht jurist in de praktijk direct aan de slag kunt. 
 
Accreditatie
 
Aan de opleiding Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+) zijn 12 punten verbonden in het kader van de Verordening op de advocatuur.
 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren