Update & perspectief PGO

 

Het VIPP 5 programmateam (NVZ/NFU/ZKN) organiseert op 18 april van 16.30 – 18.30 uur een online bijeenkomst voor zorgprofessionals over de ontwikkelingen rondom PGO's. 

Er zijn de laatste tijd veel vragen en ontwikkelingen geweest rondom het gebruik, functionaliteiten en toepasbaarheid van PGO's. Een mooi moment voor de organisatie van een online bijeenkomst over de ontwikkelingen rondom PGO's en specifiek de rol van de zorgprofessional en CMIO/CNIO hierin. 


Wat gaan we doen? 

  • We geven je een update over PGO ontwikkelingen (uitdagingen en het perspectief) - Christine Leenen (NVZ)
  • We bespreken de rol van de zorgprofessional - Joyce van Dijk (MDL arts Albert Schweitzer Ziekenhuis) in gesprek met Petra Kok (Reumatoloog Reinier de Graaf Gasthuis)
  • We geven een goed voorbeeld vanuit Medisch Centrum Leeuwarden door Victor Teunissen (projectleider PGO MCL) en Dan Zhang (CMIO en reumatoloog MCL)
  • We wisselen ideeën/suggesties/tips/vragen/kennis met elkaar uit.

Kortom een bijeenkomst waar we met elkaar in gesprek zijn over de laatste stand van zaken, de toegevoegde waarde en het praktische gebruik van PGO’s.  


We hopen je te zien tijdens deze bijeenkomst. Geef je daarom op via dit aanmeldformulier en nodig ook collega’s uit die dit interessant vinden. 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren