AIRe Themadag 2023

10 mei 2023, Merem Hilversum

De vereniging AIRe (Aandachtsgebied Inspanningsfysiologie in de Revalidatiegeneeskunde) organiseert  op 10 mei 2023 haar 4e themadag in het revalidatiecentrum Merem in Hilversum 

Tijdens deze themadag komen belangrijke aspecten op het gebied van inspanningstesten, training en beweeggedrag aan de orde. Inspirerende keynotes, en interactieve workshops hebben als doel jou te informeren en kennis te verschaffen. Anderzijds willen we jou ook uitdagen en vragen we je mee te praten over de implementatie van fysieke fitheid verbetering en leefstijl veranderingen in de revalidatie programma's  voor verschillende groepen patiënten.

De dag is voorbereid door een  groep betrokken leden die onder andere in werkgroepverband de workshops invullen, aan de hand van 3 belangrijke deelgebieden, te weten Testen, Trainen en Gezonde Leefstijl.

 

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers die betrokken zijn bij de fysieke training van revalidatiepatiënten, zoals: revalidatieartsen, artsen in opleiding, fysiotherapeuten, medewerkers inspanningslaboratoria en bewegingsagogen.

 

Accreditatie wordt aangevraagd voor Revalidatie artsen (VRA) en Fysiotherapeuten (KNGF)

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren