JBN Oost: Workshop bedrijfsovername en bedrijfsbezoek aan Lagemaat

Op 20 april vanaf 15 uur organiseert JBN regio Oost een interessante bijeenkomst over bedrijfsovername gecombineerd met een bedrijfsbezoek aan familiebedrijf Lagemaat dat zich bezighoudt met circulair slopen.

Wil jij meer weten over verschillende vormen van bedrijfsovername zoals strategische overname, familie overname en management buy out? Dan is deze bijeenkomst voor jou! De adviseurs van Rembrandt Fusies en Overnames, partner van de Rabobank, vertellen daarnaast over welke stappen je doorloopt bij een bedrijfsovername. Guido van Tongeren, eigenaar van Van Tongeren Watertechniek & GeoHydron, geeft vervolgens inzicht in de praktijk van bedrijfsovernames aan de hand van een eigen voorbeeld.  
 

Follow-up voor geïnteresseerden

Voor JBN’ers die na de bijeenkomst verdieping zoeken op dit onderwerp of die graag met een groepje gelijkgestemden verder uitwisselen over bedrijfsovername organiseren we een follow-up. Tijdens de bijeenkomst kun je dit aangeven maar je kan je interesse ook alvast kenbaar maken via een reactie op deze uitnodiging, ook als je niet bij de bijeenkomst kan zijn.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plekken voor deze bijeenkomst. Wacht dus niet te lang met aanmelden als je erbij wil zijn!