STAP | AANMELDING

Aanvraag STAP-aanmeldingsbewijs
 

Studentgegevens

Administratieve gegevens al voor ingevuld in formulier, deelnemer kan deze vragen niet wijzigen.

Scholingsgegevens

Voorwaarden
Uw inschrijving met STAP-budget is definitief wanneer deze door het UWV is goedgekeurd. Uw inschrijving is persoonsgebonden. Het is niet mogelijk om uw inschrijving op een andere naam over te zetten.

Als u ervoor kiest om aanspraak te maken op het STAP-budget, bent zelf verantwoordelijk voor het indienen van het STAP-aanmeldingsbewijs bij het UWV. U kunt maximaal eenmaal STAP-budget aanvragen voor één programma per jaar (ook al komt u niet tot het totale bedrag van 1000 euro).

Gevolg afwezigheid
U ontvangt na afloop een bewijs van deelname wanneer u 80% of meer aanwezig bent geweest.
STAP-budget afgewezen
Wanneer uw aanvraag voor het STAP-budget wordt afgewezen, dan kunt u alsnog deelnemen aan het evenement door een regulier ticket te kopen.

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.