Geachte heer/mevrouw,

Hoe geef je een krachtige pitch?

Een goede korte pitch geven, om jezelf en jouw visie met overtuiging neer te zetten, is best lastig maar voor iedereen te leren.

Op donderdag 15 juni verzorgen Juliska ten Haken en Peter Reijers met veel plezier een korte workshop pitchen.

De workshop start met een interactieve inleiding door Peter, met veel tips. Daarna gaan we in twee groepen aan de slag. We gaan oefenen en we krijgen feedback van elkaar en van de trainers. Iedereen kan leren pitchen, dat gaat wel weer blijken. Je gaat aan het einde de deur uit als een nóg betere spreker.  

Programma:

15.45 uur inloop bij Villa Vredelust in Tilburg          
16.00 uur start workshop
18.30 uur diner bij Villa Vredelust

Aanmelden kan via de link onderaan dit bericht. Doet de link het niet? Mail dan naar i.zuiker@bouwendnederland.nl om je aanmelding door te geven. 

JBN Award & Gala 22 september 2023

Deze pitchworkshop past in de aanloop naar het JBN Award Gala op 22 september 2023. Daar zetten we jonge bouwers in de schijnwerpers, omdat ze niet alleen de toekomst van de bouw en infra zijn, maar ook omdat ze een hele belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving en de sector.  De JBN Award is een bokaal die wordt uitgereikt aan een jonge ondernemer die uitblinkt door zijn of haar bijdrage op het gebied van duurzaamheid, goed werkgeverschap en lokale betrokkenheid. Je kunt je (laten) nomineren op: Nomineer een JBN'er voor de JBN Award - Bouwend Nederland

We hopen je te zien op 15 juni én 22 september! De uitnodiging voor 22 september ontvang je binnenkort. Via onderstaande link meld je je aan voor de pitchworkshop op 15 juni.

Bestuur JBN regio Zuid
Mark, Robbert, Hugo, Tom, Matthias & Marcel.