AOM-bijeenkomst 14 april 2023:

Actualiteiten platformarbeid

 

Sprekers 

Prof. dr. Jaap van Slooten (Hoogleraar Universiteit van Amsterdam en partner Stibbe)
Mr. Jorn Kloostra (Docent en promovendus Radboud Universiteit)

Thema

Platformwerk, ontwikkelingen in wetgeving, beleid en jurisprudentie.

Het programma

Op 14 april 2023 vindt alweer de volgende AOM plaats. De bijeenkomst zal gaan over het lang verwachte onderwerp: platformwerk en de uitspraak van de Hoge Raad. Jaap van Slooten en Jorn Kloostra zullen o.a. ingaan op de volgende onderwerpen:

  • Beleidsmatige ontwikkelingen in Nederland en op het niveau van de EU, zoals de concept richtlijn verbetering arbeidsvoorwaarden bij platformwerk en de Richtsnoeren betreffende de toepassing van het mededingingsrecht op collectieve overeenkomsten inzake de arbeidsvoorwaarden van zelfstandigen zonder personeel.
  • Jurisprudentie en in het bijzonder het Deliveroo-arrest van de Hoge Raad dat op 24 maart a.s. wordt verwacht.

Aan het eind van deze bijeenkomst bent u op een informele en uitdagende manier weer op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht op het gebied van platformarbeid. Aan het einde van de bijeenkomst is er voldoende tijd om vragen te stellen en te debatteren op de – hopelijk spraakmakende – onderwerpen die de revue passeren tijdens deze bijeenkomst.

De lezing wordt hybride georganiseerd. Er is een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar. We reserveren een plek voor de eerste 20 deelnemers die in het aanmeldformulier aangeven de bijeenkomst op locatie te willen bijwonen. Alle andere deelnemers kunnen de bijeenkomst via een Zoomverbinding volgen. Deelnemers ontvangen een uur voorafgaand aan de bijeenkomst, dus vrijdag 14 april om 08.00 uur, een link waarmee de bijeenkomst via Zoom kan worden bijgewoond. Na afloop van de bijeenkomst wordt u gevraagd enkele vragen te beantwoorden. Dit is nodig om PO-punten toe te kennen. 

Nieuwsgierig geworden? Meldt u nu aan voor de AOM-bijeenkomst van 14 april 2023

Datum 14 april 2023 | Tijd 09:15 - 11:30

Locatie Roeterseilandcampus - gebouw B | online

Ruimte REC B1.03 | Hybrid Learning Theatre

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren