Webinar Leren & verbeteren met de PEM

Steeds meer ziekenhuizen en categorale instellingen maken gebruik van de PEM (Patiëntervaringsmonitor) voor het meten van patiëntervaringen. Dat betekent dat de landelijke benchmark steeds meer informatie oplevert. Hoe kun je de PEM het beste inzetten voor het meten en verbeteren van de zorg? Hierover organiseert de NVZ voor de tweede keer op rij de webinar 'Leren en verbeteren met de PEM'. 

Tijdens de webinar gaan we dieper in op hoe je met de PEM-resultaten verbeteringen kan doorvoeren binnen je instelling, aan de hand van een praktijkvoorbeeld van de NVZ én van de NFU. Ook vertellen we meer over initiatieven van samenwerkingen die zijn ontstaan, en over de ontwikkelingen rondom PEM. En hoe haal je nog meer bruikbare informatie uit het landelijke dashboard?

De webinar is bedoeld voor PEM-gebruikers die ervaringen willen delen, en op zoek zijn naar inspiratie om meer te doen met de PEM. Ook instellingen die nog geen gebruik maken van de PEM zijn van harte uitgenodigd, en zo meer te weten te komen over de mogelijkheden van de PEM. Expoints, het bureau dat het landelijke dashboard verzorgt, is tijdens de webinar aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen. Kortom, een inspirerende en informatieve bijeenkomst!

•    Datum: Donderdag 13 april 2023
•    Tijd: 15.00 - 17.00 uur (een kwartier voor aanvang kunt u inloggen)
•    Locatie: Online via Teams
•    Voor wie: NVZ-leden werkzaam als Kwaliteitsmanager 
    en adviseurs die de PEM gebruiken of interesse hebben in deelname aan de PEM
•    Kosten: Er zijn geen kosten aan deze webinar verbonden