Klankbordsessie

 

‘Versterken van digitale- en veranderkundige 

vaardigheden van zorgpersoneel’ 

 

Digitale zorg wordt gezien als een van de oplossingen om de toenemende zorgvraag op te kunnen vangen. Om mee te kunnen doen met de digitale ontwikkeling in de zorg, is het belangrijk dat zorgmedewerkers digitaal- en veranderkundig vaardig zijn. Echter een deel van de zorgmedewerkers vindt zichzelf onvoldoende digivaardig. Omdat digitale zorg niet meer weg te denken is en een sterke ontwikkeling doormaakt, is digitale vaardigheid én veranderkundige vaardigheid onder zorgpersoneel een belangrijk aandachtspunt.  

 

De NVZ ondersteunt haar leden en die van NFU en ZKN graag bij het versterken van deze vaardigheden en nodigt jou uit voor de online klankbordsessie ‘Versterken van digitale vaardigheden van zorgpersoneel’. Tijdens deze sessie bespreken we wat jouw organisatie en collega-organisaties hier al mee hebben gedaan en waarbij nog ondersteuning welkom is.

 

Met alle input die voortkomt uit de klankbordsessies, maakt de NVZ een plan met als doel het versterken van de digitale en veranderkundige vaardigheden van de zorgprofessionals.   

 

Voor wie interessant?    


Adviseur, projectleider of manager die zich binnen de organisatie bezig houdt met het versterken van digitale- en veranderkundige vaardigheden.