Opleidingssymposium & -feest

 

Op vrijdag 26 mei vindt vanaf 13:30 uur het jaarlijkse Opleidingssymposium plaats met als thema ‘de ziekenhuisapotheker van de toekomst’. In de middag zal een drietal presentaties een blik in de toekomst werpen. Aan het einde van de middag is er een borrel en diner, waarna de dag wordt afgesloten met een feest!

 

DATUM: VRIJDAG 26 MEI 2023

SYMPOSIUM & DINER
Tijd: vanaf 13:30 uur
Locatie: Anatomiegebouw, Bekkerstraat 141 Utrecht
Prijs: €50,- (accreditatie wordt aangevraagd)

FEEST
Tijd: vanaf 20:30 uur
Locatie: Stockholm Cafe, Bemuurde Weerd Oostzijde 40 Utrecht
Prijs: gratis

 

INSCHRIJVING VAN START

Geef je vóór 19 mei op via het Aanmeldformulier! Hier is ook meer informatie over de dag te vinden. Deze dag is ook voor opleiders, plaatsvervangend opleiders en alle andere apothekers uit het ziekenhuis, dus neem hen vooral mee! Accreditatie wordt aangevraagd.

 

VERKIEZING

Op deze dag zal ook 'Opleider van het jaar' verkozen worden. Vind jij dat jouw opleider de beste is? Heb jij je opleider altijd al in het zonnetje willen zetten? Nomineer hem/haar dan hier voor de beste opleider van het jaar!

We hopen zoveel mogelijk van jullie te zien op het Opleidingssymposium! AIOS en opleiders hebben voorrang op toegang tot het symposium, wanneer er teveel aanmeldingen zijn. Deelnemers die zich al aangemeld hebben, maar niet kunnen deelnemen, krijgen hun geld terug.

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren