Beste deelnemers aan de contactgroep,

Graag nodig ik jullie uit voor een bezoek aan het Talentperron in Groningen op dinsdag 11 juli. Het Talentperron is een initiatief voor iedereen die een helpende hand nodig heeft om verder te komen met werk of opleiding. Dit kan bijvoorbeeld ook behulpzaam zijn bij tweede spoor re-integraties of medewerkers die niet precies weten wat zij verder willen in hun loopbaan. Zie ook de website van Talentperron voor meer informatie.

Samen met een gids van Talentperron ontdekken bezoekers hun route naar werk of opleiding. Talenten en wensen vormen daarbij het uitgangspunt: themawanden met informatie en doe-activiteiten vormen aanknopingspunten voor de gesprekken. Bezoekers ontdekken hiermee wat ze écht leuk vinden en waar hun talenten liggen. Ze gaan naar huis met meer zelfinzicht, meer vertrouwen en een positieve kijk op kansen en mogelijkheden richting werk en eventueel opleiding.

Locatie:
Harm Buiterplein 1
9723 ZR Groningen
(direct naast Station Europapark)

Ben je benieuwd wat het Talentperron kan betekenen voor jouw organisatie? Ga dan mee met het bezoek op 11 juli! Het bezoek begint om 11.00 uur en aansluitend zullen we lunchen bij het naastgelegen Dilemma.

Graag tot dan!

Hartelijke groet,

Kirsten Notenbomer
Adviseur sociale zaken