Joost Valkhoff

Hoofdredacteur Bouwmachines

Voormalig Tour de France verslaggever, voormalig adjunct-hoofdredacteur bij Cobouw en internetveteraan die aan de wieg stond van een aantal van grote platforms. Vernieuwen, veranderen en uitbouwen is wat hij met Bouwmachines wil. Niet alleen, samen graag.

Jan Hommes

Directeur BMWT

Jan Hommes is sinds 1 november 2013 directeur van de BMWT. Na zijn studie economie ging Jan eerst voor het Ministerie van Economische Zaken werken. Inmiddels heeft Jan al meer dan 20 jaar ervaring bij brancheorganisaties in uiteenlopende rollen. Bij BMWT maakt hij zich onder andere sterk voor het veilig, deskundig en duurzame werken met werkmaterieel.

Willem Stehouwer 

Executive Advisor, Toyota Material Handling Europe

Willem Stehouwer is in de wereld van intern transport en logistiek gespecialiseerd in energie en energie transitie in een snel veranderend landschap, waarbij hij zowel marktdynamiek als effectieve implementatiestrategieën overziet. Als lid van de directie van Corporate Development van Toyota Material Handling Europe brengt Willem meer dan 25 jaar ervaring in de industrie met zich mee. Met name heeft hij zich de afgelopen 15 jaar gewijd aan energieoplossingen voor intern transport en logistiek in verschillende directiefuncties.

Sandy Nijhuis

Moderator BouwMachines Kennisdag

Ook deze BouwMachines Kennisdag is Sandy weer aanwezig om het programma in goede banen te leiden en de gastsprekers kritische vragen te stellen. Uiteraard zal Sandy het publiek uitnodigen te participeren met vragen! 

Arno Visser

Voorzitter Bouwend Nederland

Arno Visser (56) werkte negen jaar bij de Algemene Rekenkamer en was eerder onder meer wethouder van Almere, Tweede Kamerlid en werkzaam voor KPMG en Nuon. In zijn periode als president van de Rekenkamer zorgde hij ervoor dat de aanbevelingen van dit Hoge College van Staat vaker werden overgenomen en droeg zo bij aan het verbeteren van de rechtmatigheid en effectiviteit van inkomsten en uitgaven van de Rijksoverheid.

Vanaf 17 maart 2023 is Arno de voorzitter van Bouwend Nederland. Hij bouwt graag door aan de sterke vereniging die de afgelopen jaren is opgebouwd. Hij ziet de bouw als echte probleemoplosser. Of je nu praat over de bouw van nieuwe woningen, over de energietransitie of over bereikbaarheid; zonder sterke en innovatieve bouw- en infrabedrijven werkt het volgens hem niet.

Onoph Caron

Directeur ElaadNL

Onoph Caron (1963) studeerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en begon in 2002 in de energiesector na een carrière in de banksector. Hij werkte bij Nuon (nu Vattenfall) aan het begin van de privatisering van de Nederlandse energiemarkt in. In 2005 trad hij toe tot het managementteam van Alliander, de grootste Nederlandse netbeheerder.

Sinds 1 juni 2010 is hij directeur van ElaadNL. ElaadNL is een initiatief van de gezamenlijke Nederlandse netbedrijven. ElaadNL installeerde de eerste 3000 openbare laadpalen door heel Nederland. De organisatie focust zich inmiddels op het ontwikkelen en delen van kennis- en innovatie over EV-infrastructuur en Smart Charging voor de Nederlandse netbeheerders. Onderwerpen waar ElaadNL aan werkt zijn standaardisatie, flexibiliteit van het net, V2G, cybersecurity etc. Andere initiatieven van ElaadNL zijn de Open Charge Alliance (host van het OCPP Open Charge Point Protocol) en de ECHS E-clearing.net (grootste Europese Clearinghouse).

Zef Jansen

Commercial Manager Projects & Business Development BredenoordL

Zef houdt zich bezig met grote en complexe projecten en gebruik van nieuwe innovaties in de praktijk, zoals bijvoorbeeld Biogas. .

Harry Hertsenberg

Directeur Infra, Van Werven Infra & Recycling bv

Al jaren met veel plezier werkzaam in de aannemerij. Niet alleen vanwege zijn affiniteit met zwaar materieel, maar zeker ook vanwege de huidige dynamische markt boeit het Harry nog iedere dag. Daarnaast vindt hij het mooi om leiding te geven aan een organisatie zoals Van Werven Infra die werk maakt van innovaties die de huidige tijd vragen.

Boudewijn Tjeertes