AOM-bijeenkomst 12 mei 2023:

Actualiteiten statutair bestuurder

 

Sprekers

Mr. Klaas Wiersma (Advocaat en partner bij Loyens & Loeff)
Mr. Jelmer Post (Senior fiscalist bij Loyens & Loeff)

Thema

Ontwikkelingen en actualiteiten op het gebied van de statutair bestuurder

Het programma

Op vrijdag 12 mei 2023 vindt alweer de volgende AOM plaats. De bijeenkomst zal gaan over de positie van de statutair bestuurder. In deze bijeenkomst bespreken Jelmer Post en Klaas Wiersma ontwikkelingen en actualiteiten op het gebied van de statutair bestuurder. Naast benoeming, ontslag en ontslagvergoedingen komt aan bod wat de positie van de bestuurder in faillissement is. En hoe zit het met de kwalificatie van de arbeidsverhouding vanuit fiscaal en civiel perspectief? Brengt Deliveroo nieuws voor de bestuurder of niet? De twee sprekers zullen op al deze thema’s ingaan.

Aan het eind van deze bijeenkomst bent u op een informele en uitdagende manier op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en actualiteiten op het gebied van de statutair bestuurder. Achteraf is er voldoende tijd om vragen te stellen en te debatteren op de – hopelijk spraakmakende – onderwerpen die de revue passeren tijdens deze bijeenkomst.

De lezing wordt hybride georganiseerd. Er is een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar. We reserveren een plek voor de eerste 20 deelnemers die in het aanmeldformulier aangeven de bijeenkomst op locatie te willen bijwonen. Alle andere deelnemers kunnen de bijeenkomst via een Zoomverbinding volgen. Deelnemers ontvangen een uur voorafgaand aan de bijeenkomst, dus vrijdag 12 mei om 08.00 uur, een link waarmee de bijeenkomst via Zoom kan worden bijgewoond. Na afloop van de bijeenkomst wordt u gevraagd enkele vragen te beantwoorden. Dit is nodig om PO-punten toe te kennen. 

Nieuwsgierig geworden? Meldt u nu aan voor de AOM-bijeenkomst van 12 mei 2023

 

Datum 12 mei 2023 | Tijd 09:15 - 11:30

Locatie Roeterseilandcampus - gebouw B | online

Ruimte REC B1.03 | Hybrid Learning Theatre

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren