Officiële opening Drijvend Paviljoen

 

Hogeschool Rotterdam nodigt je – mede namens de gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam – van harte uit voor de officiële opening van het Drijvend Paviljoen op donderdag 21 september.

Het Drijvend Paviljoen in de Dokhaven van RDM is een zeer opvallend, duurzaam en klimaatadaptief drijvend gebouw. Door klimaatverandering en de verwachte zeespiegelstijging wordt dat steeds belangrijker, zeker voor een deltastad als Rotterdam. Het op RDM gebouwde paviljoen heeft in de Rijnhaven jarenlang dienstgedaan als expositie- en evenementenlocatie. Na de terugkeer naar RDM zet Hogeschool Rotterdam het in als nieuwe hogeschoollocatie voor (grootschalige) onderwijsactiviteiten en evenementen.

We proosten met elkaar op het behoud van het Drijvend Paviljoen voor de stad Rotterdam en deze nieuwe onderwijs- en evenementenlocatie voor de hogeschool. De openingshandeling wordt verricht door Wijnand van den Brink (lid College van Bestuur Hogeschool Rotterdam), de gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam.

Openbare les
Voorafgaand aan de opening houdt Raymond Hoogendoorn, lector Artificial Intelligence voor de Logistiek bij CoE HRTech (Hogeschool Rotterdam), zijn openbare les over AI voor Duurzamere en Efficiëntere Logistiek. Je bent van harte welkom deze openbare les bij te wonen.

 

 

Details 

  • Datum: donderdag 21 september
  • Tijd: 17.00 uur inloop
  • Locatie: Drijvend Paviljoen, RDM Rotterdam