Ben jij erbij? Scale-up netwerkevent tijdens de OceanRace| 15 juni 2023

 

Op 15 juni vindt exclusieve Ocean Race Scale-up netwerkbijeenkomst plaats in Scheveningen. Wij zorgen voor een mooie setting, inspirerende verhalen en een toplocatie om de start van de laatste Ocean Race etappe live te bekijken. Een geweldige mogelijkheid om andere topondernemers uit de regio te ontmoeten!

WANNEER? |
Donderdag 15 Juni van 13:30 - 18:00 
 
WAT? | 

Toernooidirecteur Gerd-Jan Poortman deed drie keer mee aan The Ocean Race, de zwaarste zeilrace ter wereld, en vertelt over het bouwen van een succesvol internationaal team onder extreme condities.  Dan Veen, CEO en mede-oprichter van scale-up We4Sea vertelt over hun weg naar succes.  Daarna zijn we door Elemental Watermakers uitgenodigd een glaasje noordzeewater te drinken. Sid Vollebregt, legt ons uit hoe zijn bedrijf overal ter wereld zeewater tot drinkwater omtoverd.


Aansluitend gaan we in groepen uiteen om te leren van de ervaring en expertise van andere scale-up ondernemers. . Tijdens het netwerken en borrelen hebben we prachtig uitzicht over de haven waar we de IMOCA boten kunnen zien uitvaren voor hun laatste etappe van The Ocean Race.

Kortom, een inspirerende bijeenkomst die jou en jouw bedrijf verder kan helpen bij het realiseren van internationale groei en het samenstellen van een winnend team.

 
VOOR WIE? |
Deze besloten netwerkbijeenkomst is exclusief voor en door oprichters van snelgroeiende bedrijven
 
WAAR | 
Het event vindt plaats bij Campus at Sea, Hellingweg 9, Den Haag
 
De netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeenten Delft, Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Amber Marijs van YES!Delft: (amber@yesdelft.nl). 
 
Registreer je voor 14 juni, we kijken er naar uit je daar te zien!
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren