Executive Meeting OOST

Nederland staat voor grote maatschappelijke uitdagingen. De hightech sector speelt een cruciale rol in de transities die hiervoor nodig zijn. Als Holland High Tech, Topsector High Tech Systemen & Materialen, kijken wij naar de toekomst: naar de transities, de innovaties die daaraan bijdragen én onze rol hierin als hightech sector.  

Dit kunnen wij niet alleen, maar doen wij samen met betrokkenen uit ons ecosysteem: leiders uit het bedrijfsleven, van kennisinstellingen en opleidingen en vanuit de overheid. Het resultaat wordt gevat in onze Visie 2030, die wij presenteren in november.  

UITNODIGING

Als leider in de hightech en innovatie hebben wij jouw visie en input nodig. Op maandagmiddag 5 juni nodigen wij je uit om deel te nemen aan de Executive Meeting Oost in Apeldoorn, georganiseerd door Holland High Tech, Oost NL, FME en High Tech NL. Dit is één van de in totaal vier Executive Meetings in juni die wij gezamenlijk organiseren.  

Tijdens deze besloten bijeenkomst vragen wij jouw input op: 

  • de uitdagingen, ambities en doelen voor de hightech sector in de transities Digitalisering, Duurzaamheid & klimaat en Circulaire economie 
  • de uitdagingen, ambities en doelen van jouw organisatie op het gebied van internationalisering, valorisatie en human capital
  • de rol van Holland High Tech bij deze onderwerpen 

Informatie Executive Meeting Oost 

  • Datum: maandag 5 juni 2023, 16:00 – 19:30 uur (inclusief diner)
  • Locatie: Oost NL, Laan van Malkenschoten 40, Apeldoorn

Ik ben er bij!

Deze uitnodiging is strikt persoonlijk. Ben je niet in de gelegenheid om op 5 juni aanwezig te zijn? Laat het ons weten.  

Namens alle organisatoren, 

Holland High Tech 
Marc Hendrikse, boegbeeld  
Leo Warmerdam, directeur  

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren