POM Zomerborrel

Draagvlak zonder dwang

28 juni 2023
15:30 tot 19:00
Stadskasteel Oudaen
Oudegracht 99, 3511AE Utrecht

 

Op woensdag 28 juni organiseert POM een zomerborrel. De borrel staat in het teken van inspireren, kennis uitwisselen en netwerken. Met dit jaar als thema: Draagvlak zonder dwang!

Voor deze borrel hebben we de inspirerende en energieke spreker Jan van Setten uitgenodigd. Jan van Setten is een veelgevraagd spreker en bestsellerauteur van o.a. de boeken ‘Hoe krijg ik ze zover’ en ‘Weet wat je zegt’. Jan van Setten zal ons meenemen in de wereld van gedragsverandering. Hij zal uitleggen hoe je mensen op een natuurlijke wijze betrokken maakt. Hoe je weerstand herkent en weerlegt. Hij zal je inspireren om her roer in eigen handen te nemen, op een manier die gewaardeerd wordt. Niemand zal de zaal uit gaan zonder een nieuw inzicht of idee, en concrete actie.

Na de inspireerde lezing neemt het bestuur van het Platform omgevingsmanagement je mee in de meest recente ontwikkelingen van het platform. Platform Omgevingsmanagement is een platform voor en door omgevingsmanagers. We willen samen kijken naar de toekomst van het platform: Waar heb jij nu behoefte aan binnen het platform? En hoe kan jij bijdragen aan het platform?   

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren