Co-Working Space & netwerklunch

 

Co-working Space 

Tijdens een gratis netwerklunch kennis delen, ervaringen uitwisselen en je netwerk uitbreiden. Dat gebeurt tijdens de Duurzame Co-Working Space. De bijeenkomsten vinden elke keer plaatst op een andere plek in de Randstad. Op 30 mei zal deze bijeenkomst op de Hogeschool Rotterdam - Kralingse Zoom plaatsvinden. Ga het gesprek aan met MVO professionals uit het werkveld over het thema duurzaamheid! De kracht van de co-working zit hem in inhoudelijke gesprekken met elkaar aangaan. Vanaf 12.30 uur kun je aanschuiven voor de netwerklunch.

De Duurzame Co-Working Space ging van start in 2017 en is mede opgericht door Marianne van Keep, chief sustainability officer bij Verstegen Spices & Sauces, en MVO Manager van het Jaar 2020/21. Zij is er tot op de dag van vandaag bij betrokken. Daarnaast is de organisatie volledig in handen van vrijwilligers. Voorgaande host van de Duurzame Co-Working Space waren ABN AMRO (Circl), ING, KPMG, Mars, RAI, Rexel, UU, UvA en Verstegen Spices & Sauces en nu ook Hogeschool Rotterdam. Minstens zo bijzonder is het feit dat ook kleinere organisaties host willen zijn, zoals BOOT, i-did, GoodUp, INNAX, MVO Nederland en Nevi.

 

Gratis netwerklunch

Tijdens de Duurzame Co-Working Space zal er gratis lunch gefaciliteerd worden voor de aanwezigen. Dieetwensen? Geef dit dan op in jouw aanmelding.

 

Geïnteresseerd? Meld je dan hier aan!

 

Vragen

 Bij inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met info@intelligentfood.nl en bij praktische zaken kunt u contact opnemen met HRBS-connect@hr.nl.