Aanmelden

ITEM-Montae

Pensioenexpertisesessie

'De Wet Toekomst Pensioenen en V&A’s: nadere duiding voor de (fiscale) praktijk?’

3 juli 2023 | 10.00 - 11.40 

ONLINE via Teams

Deelname voor sprekers van dit evenement, UM-Rechtenstudenten en medewerkers van de UM of Montae is gratis.

De prijs van dit evenement is 75 euro per persoon. 
Klik aan het einde van het formulier op aanmelden en betalen. U wordt doorverwezen naar het Online Betaalplatform, waar u kunt kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden met directe betaling (iDeal, creditcard Visa of Master, of paypal). Na de betaling kunt u uw factuur downloaden. 

Indien u kiest voor betalen op factuur, hou dan alvast het BTW en KVK nummer van uw bedrijf bij de hand. 

Vul hieronder het Purchase Order (PO nummer) in voor deze factuur. Indien uw bedrijf niet werkt met PO nummers, dan graag de referentie die wij kunnen vermelden op de factuur

Indien u belastingadviseur bent en PE-accreditatie wilt aanvragen voor deelname aan dit evenement bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), kunnen wij u een brief aanbieden die na het webinar wordt toegestuurd naar bovenstaand e-mail adres. 

Voor anderen die een bewijs van deelname aan dit evenement willen, kunnen we een aanwezigheidscertificaat aanbieden dat na het webinar wordt toegestuurd naar bovenstaand e-mail adres.

Ik blijf graag op de hoogte van ITEM nieuws en evenementen
U zal worden opgenomen op de ITEM mailinglijst ten behoeve van ITEM nieuwsbrieven, uitnodigingen voor ITEM evenementen en berichten omtrent actualiteiten. Door u via deze link in te schrijven geeft u toestemming aan ITEM om uw gegevens voor dit doel op te slaan en te verwerken. Afmelden kan altijd via de link in onze nieuwsbrief.

Opnames en foto's
Al onze evenementen kunnen worden vastgelegd op foto of video. Dit beeldmateriaal kan (nu of in de toekomst) gebruikt worden voor educatieve en promotionele doeleinden, publicatie op internet zoals de Maastricht University website en publicatie op de social media kanalen van Maastricht University. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit doorgeven aan de organisatie van het evenement via item@maastrichtuniversity.nl

€ 75,00

Totaal: € 75,00