POM themabijeenkomst

Een inkijkje in het nieuwe Handboek SOM 2.0

22 juni 2023

14.30 - 17.00 uur

De Grote Werf, Oudegracht 201, 3511 NG Utrecht

 

 

Inhoud

Als het spannend wordt, kiest iedereen voor zichzelf. De kranten staan iedere dag vol met voorbeelden. Projecten en maatschappelijke opgaven lopen hierdoor grote vertraging op. De uitweg lijkt simpel: zoeken naar een oplossing die goed is voor iedereen. Maar hoe doe je dat?

Strategisch OmgevingsManagement (SOM) is inmiddels volledig ingeburgerd en zelfs een vereiste methode bij veel complexe opgaven. Om omgevingsprofessionals nog beter te ondersteunen bij het werken met SOM, is Handboek Strategisch OmgevingsManagement volledig vernieuwd in deze 2.0 versie.

Met concrete handvatten voor het omgaan met tegenstellingen in de complexe omgeving krijg je als omgevingsprofessional, projectleider, manager en bestuurder het houvast dat je nodig hebt. Marc Wesselink heeft het omgaan met vertrouwen, macht en complexiteit verder uitgewerkt in zowel de onderliggende visie als in de aanpak en daarmee het mutual gains gedachtegoed verrijkt en verdiept.

Tijdens deze POM-bijeenkomst geeft Marc graag een inkijkje in een aantal onderdelen van zijn boek.

Programma

14.30 – 15.00 uur    inloop
15.00 – 16.30 uur    presentatie SOM 2.0
16.30 – 17.00 uur    borrel

Praktische informatie

Bereikbaarheid:
De Grote Werf is een werfkelder in het centrum van Utrecht. Deze locatie is op loopafstand van station Utrecht Centraal. Voor degenen die met de auto komen is de dichtstbijzijnde parkeergarage: Parkeergarage Springweg, Strosteeg 83, 3510 VK Utrecht. Let op, dit is betaald parkeren.

Organisatie van de dag

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Marc Wesselink van WesselinkVanZijst. 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren