AOM-bijeenkomst 9 juni 2023:

Capita selecta beloning

 

Sprekers

Mr. Naomi Reijn (Advocaat bij Allen & Overy en buitenpromovendus Radboud Universiteit Nijmegen)
Mr. Rens Bondrager (Advocaat en fiscalist bij Allen & Overy)
Mr. Tim de Raad (Advocaat en fiscalist bij Allen & Overy)

Thema

Ontwikkelingen en actualiteiten op het beloningsgebied

Het programma

Vrijdag 9 juni zal er weer een volgende AOM sessie plaatsvinden. Deze keer een “capita selecta” op beloningsgebied, verzorgd door Naomi Reijn, Rens Bondrager en Tim de Raad van Allen & Overy. Naomi is advocaat op de sectie arbeidsrecht en adviseert zowel over arbeidsrechtelijke, vennootschapsrechtelijke als regulatoire aspecten (Wft en WNT) van beloningen. Zij is tevens als buitenpromovendus verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waar zij onderzoek doet naar bestuurdersbeloning ten tijde van fusies en overnames in het licht van het stakeholder governance model. Rens en Tim zijn beide advocaat en fiscalist bij Allen & Overy en adviseren veel over de fiscale aspecten van fusies en overnames alsmede de fiscale aspecten van werknemersparticipaties en – incentives. 

Aan bod komen de laatste ontwikkelingen op beloningsgebied ten aanzien van het bezoldigingsbeleid- en verslag van beursvennootschappen, beloning en ESG, recente fiscale ontwikkelingen ten aanzien van werknemersopties en lucratief belang en de uitspraak in zaak C-352/20 van 1 augustus 2022 van het HvJ EU over de kwalificatie van investeringen als beloning binnen de financiële sector. Uiteraard is er ruimschoots gelegenheid voor vragen en debat.

De lezing wordt hybride georganiseerd. Er is een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar. We reserveren een plek voor de eerste 20 deelnemers die in het aanmeldformulier aangeven de bijeenkomst op locatie te willen bijwonen. Alle andere deelnemers kunnen de bijeenkomst via een Zoomverbinding volgen. Deelnemers ontvangen een uur voorafgaand aan de bijeenkomst, dus vrijdag 9 juni om 08.00 uur, een link waarmee de bijeenkomst via Zoom kan worden bijgewoond. Na afloop van de bijeenkomst wordt u gevraagd enkele vragen te beantwoorden. Dit is nodig om PO-punten toe te kennen. 

Nieuwsgierig geworden? Meldt u nu aan voor de AOM-bijeenkomst van 9 juni 2023

 

Datum 9 juni 2023 | Tijd 09:15 - 11:30

Locatie Roeterseilandcampus - gebouw B | online

Ruimte REC B1.03 | Hybrid Learning Theatre

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren