HR Kennisfestival

30 november 2023
 

Ben jij klaar om als professional voorbereid te zijn op de toekomst en wil je jezelf onderscheiden in het dynamische domein van HR en salaris? Dan is dit evenement een absolute aanrader.

Speciaal voor jou hebben we een innovatief programma samengesteld met praktijkgerichte rondetafelgesprekken, diepgaande kennissessies op basis van de laatste trends en ontwikkelingen in HR-land en inspirerende keynotes van Jitske Kramer en Loek Peters
 

Een greep uit de topsprekers en de bijhorende onderwerpen:
 

Ontdek het hele programma >

 

 Uitgelichte sprekers

 

   

 

Jitske Kramer 

 

 

 

Sophie Jaspers

 

Lucas Swennen


Bekijk alle sprekers >

 

Wat kun je verwachten:
 

  • Voorbereiden op een nieuw jaar: ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen die de wereld van werk en inkomen transformeren. En hoor direct over de veranderingen in wet- en regelgeving.
  • Netwerken en samenwerken: ontmoet gelijkgestemde professionals, deel ervaringen, leer van elkaars best practices en bouw waardevolle relaties op. Verbreed je netwerk en profiteer van de kennis die je in één dag opdoet.
  • Inspirerende sprekers: gerenommeerde sprekers uit het vakgebied delen hun inzichten, succesverhalen en tips om je te helpen excelleren komend jaar.
     

Samenwerking PW. en Salarisnet

Voor het eerst slaan PW. en Salarisnet de handen ineen en organiseren we samen een event over alles wat te maken heeft met werk en inkomen. Want wat is er nou leuker dan samen met je collega(‘s) de nieuwste inzichten, trends en tools te krijgen voor 2024. Of je nu werkzaam bent als HR- of salarisprofessional, op dit event spijkeren jullie elk in je eigen vakgebied je kennis bij.

Zorg dat je klaar bent om het jaar 2024 binnen te stappen vol vertrouwen en met een schat aan vakkennis.
 

Reserveer jouw plek >