Samen op weg naar duurzaam doelgroepenvervoer

Het doelgroepenvervoer heeft een ambitie: zero emissie, zo snel als het kan. Géén fossiele uitstoot meer: een mooie opgave voor vervoerders en voor hun opdrachtgevers, gemeenten. Wat is nodig om de doelstelling van duurzaam doelgroepenvervoer op korte termijn te realiseren?

Alleen door goede samenwerking bereiken we op langere termijn het beste resultaat. Om samen een flinke stap in de goede richting te zetten, houden vervoerders en opdrachtgevers in het doelgroepenvervoer voor het eerst gezamenlijk een congres op:

27 september 2023
12.00 – 17.00 uur
Prodentfabriek in Amersfoort

Laat je verrassen en ga met elkaar in gesprek! Ontdek hoe ver anderen zijn bij verduurzamen, tegen welke belemmering ze aanlopen en krijg tips voor goede samenwerking en je eigen praktijk. Ga na afloop van het congres naar huis met goede ideeën, waarmee je vaak de volgende dag al aan de slag kunt.

Het congres ‘Samen op weg naar duurzaam doelgroepenvervoer’ wordt georganiseerd door AIM, het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit, VDVN, de Vereniging Doelgroepenvervoer Nederland, CROW en het ministerie van I&W.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren