Aanmelden

We nodigen je van harte uit voor een inspirerend evenement op 11 juli van 15:00 uur – 17:00 uur bij MyOffice Groningen (Winschoterdiep 50, Groningen).  Future Insight en dutch process innovators geven je vernieuwende inzichten over hoe je projecten gebiedsgericht en risicogestuurd op een effectieve manier kunt organiseren en in kaart kunt brengen.

Sta je voor de uitdaging om de leefomgeving van jouw projecten helder in beeld te krijgen? Hoe voorkom je informatieverlies tijdens het omgevingsmanagement? Dan is dit evenement de gelegenheid om inzicht te krijgen in een gebiedsgerichte risicobeheersing van de leefomgeving van je project.  

Ronald Knegt van dutch process innovators vertelt over zijn ervaring over gebiedsgerichte aanpak in het omgevingsmanagement van infraprojecten. We brengen het speelveld tussen opdrachtnemer, opdrachtgever, Bevoegd Gezag en de Stakeholders op projecten in kaart. En hoe een andere manier van samenwerken kan leiden tot een betere participatie van de omgeving op projecten. 

Een efficiënte en transparante informatie-uitwisseling draagt bij aan een goede samenwerking met de leefomgeving van een project. Future Insight maakt met haar platform Clearly.Projects zichtbaar hoe je binnen één platform ook voor het omgevingsmanagement het informatieverlies kunt voorkomen en de digitale samenwerking binnen het (bouw)team tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer kunt optimaliseren. Omgevingsmanager Ellen de Waard van Nobian vertelt over haar opgedane ervaringen op grote integrale projecten en haar visie hierop. 

 

Meld je aan voor 'Samenwerking en digitalisering binnen integrale infraprojecten in de leefomgeving' op 11 juli 2023.