'Thuiszorg van morgen'- van financiering naar digitalisering. 
Op donderdag 7 maart 2024 van 11.30 – 13.30 uur organiseren wij de 'lunchspiratie' :

‘Thuiszorg van morgen’- van financiering naar digitalisering

Oftewel: Hoe vindt de kleinere thuiszorgorganisatie de weg naar duurzame bekostiging voor de juiste digitale thuiszorgtechnologie?

Iedereen weet inmiddels wel dat de digitalisering een feit is. En ook jouw thuiszorgorganisatie kan hier niet langer omheen.

Maar hoe ga je de financiering van digitalisering op een slimme manier inrichten? En bij welke zorgtechnologien is jouw organisatie gebaat? Tijdens deze kennislunch geven wij informatie om je op weg te helpen met de juiste financiering. We zullen kort ingaan op het Integraal Zorg Akkoord (IZA) en wat dat inhoudt op het gebied van digitale zorg.

Als gastspreker is Dominic Vestering, adviseur strategie en samenwerking van Vilans een inspirerende bron van informatie rondom het onderwerp 'structureel inrichten bekostiging digitale zorgtechnologie'. Hij zal dieper ingaan op de mogelijkheden om dit vanuit de ZVW en WLZ te doen.

Tot slot zal Laura Steman, bedenker en directeur van web-app 'Floortje', ons meer vertellen over hoe 'Floortje' kan helpen om de patient te matchen met de juiste zorgtechnologie en jou dus kan helpen bij het investeren in de juiste vormen van digitalisering.  

Het programma is incl. de gastsprekers én heerlijke lunch en wordt aangeboden door IT Campus Rotterdam. De locatie is Café @Home, Goudsesingel 52 in Rotterdam. Op loopafstand van tram en metrostation Oostplein.

Het programma Next Healthcare Professional verbindt zorgprofessionals in de praktijk met bedrijfsleven, onderwijs, overheid en onderzoek. We doen dat door informatie met elkaar te delen, te ervaren, van elkaar te leren en te netwerken. Wij verbinden mensen met morgen.

We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn, zodat je de opgedane kennis direct in je eigen organisatie in kan zetten.

Je kunt je aanmelden via deze link: aanmelden

We kijken uit naar je komst!

www.NextHealthcareProfessional.nl
www.ITCampusRotterdam.nl

In samenwerking met:

www.vilans.nl

www.floortje.app