Betrap jij jezelf weleens op een oordeel over een andere generatie? 
Of loop je tegen vooroordelen van collega’s aan? Of weet je niet hoe je een generatiebeleid moet aanpakken? Kom dan naar de inspiratiesessie:

 Generatie-leren 

over nut en noodzaak van generatiebeleid

Door je bewust te worden van de overeenkomsten en de verschillen tussen generaties wordt het maken van generatiebeleid een glijbaan in plaats van een zware bergbeklimming (om nog maar even in vakantiesferen te blijven).

Jacqueline den Engelsman en Chris-Jan van Leeuwen, senior adviseur bij FWG Progressional People, schetsen namens de Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) de kenmerken van een aantal generaties en hoe deze in hun werk staan. Daarbij komen zowel leeftijden als levensfases en loopbaanfases aan de orde.

De adviseurs gaan met je in gesprek over de knelpunten waar HR tegen aan loopt en laten zien hoe je stappen kunt zetten om binnen jouw organisatie generatiebeleid in te voeren, zodat medewerkers langer gezond en met plezier aan het werk blijven.

En ze geven een inkijkje in de in-company workshops Generatiebeleid die de StAZ kosteloos aanbiedt en die je kunt laten verzorgen om generatiebeleid in je eigen organisatie in gang te zetten.

  • Datum: dinsdag 5 september 2023
  • Tijden: 15:00 uur - 17:00 uur 
  • Locatie: online Via WebEx (inloglink ontvang je na aanmelding) 
  • Voor wie: managers HR die werken bij een NVZ-lid organisatie 

 

Voor organisatorische vragen over deze webinar kun je contact opnemen met Heleen Steenbeek, coördinator evenementen & trainingen via telefoonnummer 06 12 17 80 90 of mail naar bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl.

Kun je niet aanwezig zijn bij deze inspiratiesessie en wil je wel een (kosteloze) workshop Generatiebeleid laten verzorgen? Meld je dan aan via Aan de slag met het generatiebeleid . Meer informatie tref je aan op Duurzame inzetbaarheid - StAZ